Eladó ház / családi ház

 • Kód: #61232
 • Hely: Szentendre
 • Típus: ház
 • Ár: 139 000 000 HUF
 • Méret: 152 m2
 • Méret: 603 m2
 • Szoba: 5
 • Állapot: új építésű
 • Komfort: összkomfortos
 • Fűtés: elektromos
 • Fürdő és wc: külön és egyben is
 • Lift: -
 • Erkély: 24.0 m2
 • Tájolás: északkelet
 • Kilátás: panorámás
 • Parkolás: beálló
 • Belmagasság: 3m-nél alacsonyabb
 • Épület szint: 2
 • Emelet: -
 • Panelprogram: -

Az ingatlanról

/61232/

Egyedülálló panorámával rendelkező telken épülő kétszintes családi ház eladó Szentendrén!

 

Szentendre Pismány városrészben a Kilátóterasszal szinte egy magasságban kínálunk megvételre egy 603 nm-es közművesített telken épülő nettő 140 nm lakóterületű + 24 nm tetőterasszal rendelkező kétszintes lakóházat. A ház 1,2 méter mély vasbeton sávalapra épül. Falazata 30-as Porotherm tégla + 15cm EPS homlokzati szigetelő lemez.

 

Földszint: nettó 75nm alapterületű, helyiségei: nappali-étkező, konyha, hálószoba, gardrób, fürdőszoba, wc. A vizes helyiségek a konyha valamint a gardróbszoba mázas kerámia, a szoba és a nappali laminált padlólap burkolatot kapnak. 

 

Emelet: nettó 65 nm alapterület, előregyártott E gerendás födémszerkezet + 10 cm ESP lépésálló hőszigetelés. Helyiségei: 3 különnyíló szoba gardróbszobákkal, fürdőszoba, wc + 24 nm tetőterasz. A szobák laminált padlóburkolatot a többi helyiség kerámia járólapot kap.

 

Tetőszerkezet: monolit vasbeton födém, hőszigetelés, szürke színű korcolt lemeztető.

 

Fűtés: elektromos, részben padlófűtéssel. A hatékony fűtés és melegvízellátás érdekében napelemek kerülnek felszerelésre.

 

Környék: Csendes forgalomtól mentes zsákutca a főúttól 600 méterre. Busszal Szentendre autóbusz és H5 HÉV állomás 15 perc alatt elérhető, de közvetlen autóbuszjárattal Újpest-Városkapu állomásig is utazhatunk.

 

Kis közért, igényes és bőséges áruválasztékkal 10 perc sétatávolságra található.

 

Finanszírozás:
Az ingatlan készpénzzel és hitelkonstrukcióban is megvásárolható, szakértő kolléganőnk készséggel áll rendelkezésére és tájékoztatja Önt a legkedvezőbb lehetőségekről.Hívjon bizalommal és nézze meg személyesen, majd tegyen egy ajánlatot!
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el kell adnia meglévő ingatlanját, ebben is állunk szíves rendelkezésére.Megtekintés vagy bővebb tájékoztatás esetén hívjon bizalommal a hét bármelyik napján!


.


Szél Tibor bemutatkozása

Szél Tibor vagyok, az Wind Ingatlaniroda X.ker. Újhegyi ltp szívében elhelyezkedő ingatlaniroda tulajdonosa. 1976 óta Kőbányán lakom. 2 gyermek édesapjaként a felelősséget is megtanultam. 1994-ben kezdtem el ingatlanokkal foglalkozni, már első látásra is szerelem volt. Ma is minden nap büszkeséggel tölt el, hogy ingatlanközvetítőnek mondhatom magamat.


Vélemények a munkatársról

Tóth Julianna

"Kedves Tibor!

Köszönetet szeretnék mondani a kimagasló szakmai tudásodért és emberi hozzáállásodért. Szeretném, ha az irodád weboldalán ezt a kis levelet közzé tennéd, hogy sok más hasonló helyzetbe lévő otthonát eladni szándékozó ember olvashassa.

Kedves "Sorstársaim" !

Mindnyájunk életébe elérkezik legalább egy olyan pillanat, amikor szeretett otthonunkat értékesíteni szeretnénk. Ilyenkor megpróbáljuk egyedül, hisz olyan sok rosszat hallani az ingatlan értékesítőkről. Én is ezt tettem, de sajnos az én szakmai tudásom kevés volt ahhoz, hogy tudjam mit is kell tenni azért, hogy a házamat el tudjam adni.
Több értékesítési irodát is megbíztam, kijöttek, fotóztak, majd hallottam rémhíreket a piacról, hogy nagy házat külső kerületbe nem lehet most eladni.
Aztán hosszú csend és még visszajelzést sem kaptam senkitől.......valahol az adatbázisukban elsüllyedt az én otthonom is. Végső elkeseredésemben a Tibor irodájához a Wind Ingatlan Irodához fordultam és a mai napig köszönetet mondok ezért a döntésemért. A Tibor igazi profi, ez már akkor kiderült, amikor képeket készített és a használati tárgyaimat eltüntette és megpróbálta a legjobb fényviszonyok mellett fotózni az otthonomat. Majd megbeszéltük az általa reálisnak ítélt piaci árat és hirdette a házamat. Piaci viszonyok, rossz helyzet és minden rémhír ellenére Szél Tibor és a Wind Ingatlan Iroda nem egész fél év alatt eladta a házamat. Folyamatosan tárgyalt a vevőkkel, tájékoztatott mindenről, korrekt módon nem csak az én , de a vevők érdekét is szem előtt tartva megkötöttük az adás-vételiszerződést. Nekem egy óriási terhet vett le a vállamról, a vevők pedig kaptak a három kislányuknak egy szép, csendes környéken lévő igazi otthont. Szívből ajánlom mindenkinek, aki eladni, vagy venni szeretne !!!!

Tóth Julianna (2014.07.08.)„


Tóth Julianna

"Kedves Tibi és Réka!

Szél Tibort a Windingatlan tulajdonosát, már régóta ismertem.
7 éve több ingatlan irodát is megbíztam egy kétgenerációs családi ház eladásával, de nem volt eredmény.
Tibi 2 hónap alatt eladta!
Segített új lakást nézni és a beköltözésig velem volt.
Most ezt a lakást szerettem volna eladni, ezért az első akit felkértem Tibi és a Windingatlan irodája volt.
Profi fotók, videó készült és Réka a jobb keze is egy okos, mosolygós, emberi hölgy, mindenbe segítettek.
Szűrték az érdeklődőket és nem turista látványosság volt a lakásom.
A piac ép leült egy picit, azt gondoltam, szeptember előtt nem fogják értékesíteni. De nagyon profik és jó emberismerők, persze a szerencse is velük van!
Június elején aláírtam a szerződést az általuk hozott vásárlóval.
Köszönöm a szakmai és emberi munkájukat!
Tiszta szívvel ajánlom Őket!

Tóth Julianna (2021.06.07.)„


Kapcsolat felvétel

Wind ingatlan

Szél Tibor

értékesítési vezető, tulajdonos

reg.szám: 46/15/1998

szel.t@windingatlan.hu

+36-30-240-09-99

További ingatlanok