RÓLUNK

25 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL ÁLLUNK ÜGYFELEINK RENDELKEZÉSÉRE!

 

Irodánk tulajdonosa több mint 25 éves ingatlanközvetítői múlttal rendelkezik, 1994-től dolgozik az ingatlanszakmában.

 

Tudjuk, hogy az ingatlan nem csupán az otthona, hanem legbecsesebb értéktárgya is ezért legjobb szakmai tudásunk szerint úgy járunk el, mintha a sajátunk lenne. Nem csak közvetítünk, szakképzett munkatársaink helyszíni felmérés után ingyenes értékbecsléssel meghatározzák az ingatlan reális piaci értékét és teljes körű tájékoztatást nyújtanak az adás-vétel folyamatáról és esetleges nehezítő tényezőiről. Az ingatlanról ízléses, profi fotókat készítünk, részletes bemutatást írunk. Az ingatlant a legkeresettebb és legismertebb hirdetési portálokon megjelenítjük, hogy a legtöbb potenciális vevőhöz eljusson. Tájékoztatjuk az érdeklődőket, felmérjük igényeiket és lehetőségeiket. Megszervezzük az ingatlan bemutatását olyan potenciális érdeklődők részére, akik valóban az Ön lakását keresik. Felmentjük az eladót az alku folyamatának nehéz pillanatai alól, szükség esetén ügyvédi támogatást nyújtunk. Végigkísérjük az adásvételt.


Azon dolgozunk, hogy ügyfeleink megfelelő segítséget kapjanak ingatlanuk eladásához illetve megvásárlásához. 

Ehhez részletes, mindenre kiterjedő megbízható tájékoztatást adunk.
Irodánk, a Wind Ingatlan Budapest egész területén, kiemelten a X, XVIII, XIX, és Zuglóban foglalkozik új építésű és használt ingatlanok adás-vételének, illetve bérbeadásának közvetítésével.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el kell adnia meglévő ingatlanját, ebben is állunk szíves rendelkezésére.


- Irodánkban, szakértő kollégáimmal teljes körű tájékoztatást nyújtunk az Ön igényeinek megfelelő Wind Ingatlan kínálatában szereplő ingatlanokról.
- Az ingatlanok helyszíni megtekintését is biztosítjuk.
- Értékesítendő ingatlanát a lehető leggyorsabban, a lehető legjobb áron adjuk el.
- Díjmentes hiteltanácsadást és hitelügyintézést nyújtunk.
- CÉGÜNK JOGI SEGÍTSÉGET NYÚJT MINDEN ÜGYFELÉNEK. Szerződések készítését is vállaljuk.
Személyre szabott, pontos, gyors kiszolgálásra számíthat a WIND INGATLAN irodától.


Nyitva tartás: hétköznap 10:00 - 18:00 óráig, hétvégén előzetes egyeztetés szerint.

 

AZ IDŐ PÉNZ! SPÓROLJON VELÜNK! NÁLUNK MINDENT EGY HELYEN INTÉZHET, AZ INGATLANOK SZAKSZERŰ BEMUTATÁSÁTÓL, AZ INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSÉIG. - 12 BANK, 46 KONSTRUKCIÓ - CÉGÜNK JOGI SEGÍTSÉGET NYÚJT MINDEN ÜGYFELÉNEK. Időt, energiát, pénzt spórolunk meg Önnek, az összes banki ügyintézést, a papírmunka és a várakozás terheit levesszük a válláról.

windingatlan@gmail.com

 

INGATLAN KÖZVETÍTÉS

Cégünk fő tevékenységi köre, az ingatlan-közvetítés eladó és vevő, illetve bérlő és bérbeadó között. Tevékenységi területünk főleg Budapest X. XIV. XVII. XVIII. és XIX. kerülete, de Dél-pesten és Pestmegyében is több eladásra, cserére váró ingatlanunk van.
Szakképzett és gyakorlott munkatársaink a megbízásra felkínált ingatlanokat felkeresik, helyszíni szemlét tartanak, fotót, alaprajzot készítenek, és a tulajdoni lapot leellenőrzik. Segítséget és javaslatot adnak az ár kialakításában.
Irodánkra bízott ingatlanokat saját honlapon, és több internetes portálon:
http://www.ingatlanegyszer.com
http://www.ingatlan.com
http://www.ingatlanok.hu
http://www.ingatlanbazar.hu
http://www.ingatlan.net
http://www.ingatlannet.hu
http://www.ingatlantajolo.hu
http://www.sokingatlan.com
https://otthonterkep.hu
saját honlap, kirakat, monitor/ hirdetjük. Szakmai zárt hálózati adatbankon keresztül, a vevők széles körét tudjuk elérni, ahol az ingatlanokat közösen értékesítjük, társirodákon keresztül.
Igény szerint az érdeklődőknek személyesen mutatjuk be az ingatlanokat, és szakmai tanácsokkal látjuk el a döntéshozatalban. Az adás-vétel lebonyolítását és összehangolását végig követjük, és mindkét fél érdekeit figyelembe véve készítjük elő.
Közvetítés díja eladás esetén 3-4%+ÁFA, bérbe adás esetén 1 havi bérleti díj+Áfa. A Megbízónak mindaddig nincs költsége, míg sikeresen nem értékesítettük az ingatlant, illetve ha a tulajdonos más úton értékesítette, akkor az adás-vételi szerződés bemutatása után /nem irodánk általi eladás esetén/ költségtérítés nélkül kivesszük a nyilvántartásunkból.
 

Vevők részére a közvetítés ingyenes. Irodánk Dr. Kinyik Zoltán ügyvéddel dolgozik, Vevői igény esetén akár 1 napon belül ügyvédi időpontot biztosítunk, teljes körű korrekt bonyolítással.


windingatlan@gmail.com

 

ÉRTÉKBECSLÉS

Ingatlanának értékbecslését bízza szakemberre!
Értékbecslő munkatársaink napra kész információval rendelkeznek, az ingatlan piacon uralkodó árakról. Miután, az ingatlan értékét számtalan tényező befolyásolja, szakember nélkül nehéz optimálisan közelíteni a valós értékhez.
Eladás esetén az alulértékelés vesztesége, illetve a felülértékelés időveszteségéből adódó költségeket lehet jelentősen csökkenteni.
De nem csak eladáskor, hanem egyéb peres vagy gyámhatósági eljárások során, érdemes hiteles értékbecslési bizonyítványt készíteni az ügy kedvező lefolyása érdekében.
Értékbecslési bizonyítvány készítése lakóingatlanra, 35.000,- Ft. + Áfa. Amennyiben még nem kíván megbízási szerződést adni irodánknak, csak arra kíváncsi, mennyit ér piaci értéken az ingatlanja, előzetes megbeszélés szerint kimegyünk az eladásra szánt ingatlanhoz, és egy "állapot felmérő lap kitöltésével tájékoztatjuk Önt a jelenlegi várható piaci árról. Ennek a költsége 7.000,- Ft + Áfa. Amennyiben rögtön megbízást ad, /nem csak kizárólagos joggal/, úgy a kiszállás és értékbecslés díjtalan.
 

windingatlan@gmail.com

 

TULAJDONI LAP BESZERZÉS 

Ha nincs elég ideje, de gyorsan szüksége van egy nem hiteles tulajdoni lapra, vagy szeretné elkerülni a Földhivatali sorban állás fáradalmait, mi 24 órán belül beszerezzük a nem hiteles tulajdoni lapot, és e-mailben elküldjük.

Költsége: 2.500,- Ft
 

windingatlan@gmail.com

 

HITELÜGYINTÉZÉS

A hitel felvétele Ügyfeleink számára hosszú évekre szóló kötelezettséget jelent, ezért hiteltanácsadónk tudásuk legjavát adva, felelősségteljesen segítik elő a jó döntés meghozatalát. Mindig objektíven tájékoztatja a pontos termékjellemzőkről, folyamatokról. Hitel ügyintézőnk 12 vezető bankkal áll, folyamatos napi kapcsolatban. Naprakész pontos információval tud szolgálni a hitelt igénylő részére.
- Lakásvásárlási hitel,
- Építési hitel,
- Bővítési hitel,
- Felújítási hitel,
- Lízing igénylés,
- Támogatott lakáshitel,
- Szabad felhasználású hitel,
- Áthidaló hitel,
- Hitel kiváltás,
- Személyi kölcsön,
- vállalati hitel,
melyekre rövid idő alatt választ kap a hitelképességéről, és az Önnek legkedvezőbb Bank kiválasztásáról.
Irodánk ingyenes hitel közvetítést, biztosit ügyfeleink számára.
Bízom benne, hogy pénzügyekben szakértő segítségünket elfogadja, hiszen szolgáltatásunk Önnek DÍJMENTES.
 

windingatlan@gmail.com

 

JOGI TANÁCSADÁS

Adás-vételi szerződés megkötéséig munkatársaink jogi tanácsokkal is ellátják az érdeklődőket.
Irodánk ügyvédje Dr. Kinyik Zoltán az adás-vételi szerződés megkötéséhez rendelkezésre áll, akár 1 napon belül ügyvédi időpontot biztosítunk. Irodánk a szerződés megkötéséhez előkészíti az anyagot eladói illetve vevői oldalról, a kölcsönös igények, várható hitelfelvétel, birtokbaadás stb. rögzítésével.
Az adás-vételi szerződés teljes lebonyolításának ügyvédi költsége a vételár 0,6 - 1%-a + Áfa.
 

windingatlan@gmail.com

 

ÁLLÁSAJÁNLATOK:

KERESSÜK AZ INGATLANÉRTÉKESÍTŐK SZUPERSZTÁRJAIT!

Stabil hátterű, kiterjedt kapcsolatokkal rendelkező, Ingatlanegyszer.com csoport tagjaként, Budapest X. kerületi Irodába ingatlanértékesítő munkatársakat keresünk. Munkát keresel vagy hivatást? Másoknak szeretnél dolgozni vagy magadnak? A mának élsz vagy vannak céljaid?

Szeretnél ehhez a csapathoz tartozni?
Feladatok:
kapcsolattartás az ügyfelekkel
megbízások megkötése
bemutatók leszervezése
tárgyalások lebonyolítása
szerződések előkészítése
Elvárások:
terhelhetőség
kiváló kommunikációs készség
felhasználó szintű számítógépes ismeret
középfokú végzettség
önállóság
vállalkozói szemlélet
Előny:
angol nyelv ismerete
értékesítési területen szerzett tapasztalat
Amit kínálunk:
stabil háttér
igényes munkakörnyezet
folyamatos fejlődés
kiemelkedő színvonalú képzési rendszer
magas kereseti lehetőség
vezetői karrier
Munkavégzés helye:
1108 Budapest, X. kerület Újhegyi sétány 12.
Fizetés:
jutalékos rendszerű bérezés, akár 60% jutalék

Jelentkezés módja:
Jelentkezni e-mailben a windingatlan@gmail.com címre elküldött fényképes önéletrajzzal lehet.